182017jan

Kom bij ons! Topper gezocht om ons team te versterken!

Kom bij ons! Topper gezocht om ons team te versterken!

Waarom?
Wij zijn bezig met het creëren van ‘een maatschappij van waarde’ en zoeken hierbij versterking! Als toonaangevend trainings- en opleidingscentrum voor de toepassing van continu verbeteren (lean) in de zorg en het onderwijs in Nederland focussen wij op de volgende 3 pijlers:
1. het realiseren van waarde gedreven zorg en onderwijs;
2. het ontwikkelen van individuele medewerkers en teams in organisaties;
3. en het introduceren van vernieuwende manieren van denken en werken.

Kenmerkend voor onze werkwijze is de focus op ontwikkeling, van onze klanten en onszelf. Hierbij combineren we verschillende kennis- en expertisegebieden. Zo creëren wij in de verschillende segmenten van de zorg en het onderwijs best practices, die anderen inspireren.
Wil jij graag met ons bijdragen aan een maatschappij van waarde? Reageer dan snel want wij zijn op zoek naar jou!!

Wat ga je doen?
Met collega’s werk je aan:
• Diverse lean trainingen en opleidingen ontwikkelen en verzorgen, zoals: lean introductie, yellow belt, green belt, leiderschapsprogramma’s en master classes.
• On-the-job coachen van medewerkers uit alle lagen van de organisatie; van werkvloer tot Raad van Bestuur, zodat het geleerde ook echt in de praktijk leidt tot resultaat.
• Ontwikkelen van en experimenteren met vernieuwende manieren van denken en werken.
• Vanuit klantperspectief waardecreatie in de gehele zorgketen realiseren.
• Stimuleren van kennisuitwisseling door het verzorgen van lezingen, organiseren van werkbezoeken (gemba’s) en onderwijs.
• De toekomst van Lean Instituut @ Verbeeten.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een ervaren (minimaal 3 jaar) lean trainer/coach met affiniteit voor de gezondheidszorg en/of het onderwijs. * Ervaring met lean is een pre, geen vereiste.

Je hebt een academisch werk- en denkniveau met een zeer goed analytisch en procesgericht denkvermogen. Je bent in staat om anderen te ontwikkelen en kunt een goede verbinding maken op diverse niveaus. Je bent leergierig en altijd op zoek naar de continue verbeterkansen. Daarnaast vind jij net als wij plezier, betrokkenheid en samenwerking in jouw werk belangrijk! Kortom: jij gaat voor goud en bent een echte teamspeler!

Wat bieden wij?
Wij bieden een boeiende en uitdagende baan met veel afwisseling en impact. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan een maatschappij van waarde met een zeer energiek team. Je komt terecht in een stimulerende werkomgeving met ruimte voor initiatief en veel oog voor persoonlijke groei. Wij bieden een aantrekkelijk loonpakket met een grote mate van autonomie.

Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie waarom juist jij ons team wilt komen versterken. CV met motivatie kunnen gestuurd worden naar infolean@bvi.nl. Heb je nog vragen, mail naar infolean@bvi.nl t.a.v. Vera Wientjens. De sollicitatietermijn sluit 10 februari 2017.

Vacature downloaden

**Wij zijn zelf in staat om de geschikte collega te vinden en stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.