Lean Inloop
Lean Instituut @ Verbeeten verzorgt op verzoek kennissessies bij Instituut Verbeeten waarbij één of meerdere (zorg) organisaties zich op uiteenlopende thema’s over lean management kunnen laten inspireren. Inspiratie vindt plaats door de koppeling tussen theorie en praktijk, waarbij een bezoek aan en interactie met de werkvloer tot een vast onderdeel van de sessie behoort.

Beschrijving
Ieder kwartaal organiseert Lean Instituut @ Verbeeten een Lean Inloop bij Instituut Verbeeten. Het programma ziet er als volgt uit:

 • – Presentatie lean management bij Instituut Verbeeten;
 • – Interactieve rondleiding waarbij men in de praktijk ervaart hoe lean management wordt toegepast in de patiëntenzorg en op ondersteunende afdelingen;
 • – Ruimte voor kennisuitwisseling en feedback over het lean programma.

  Doel van de Lean Inloop
  De Lean inloop heeft als doel om deelnemers kennis te laten maken met lean management. Daarnaast dient het ter inspiratie als het gaat over de toepassing van lean in een (zorg)organisatie.

  Mogelijkheden
  Data Lean inloop 2019: donderdag 16 mei, 5 september en 7 november 2019 .

  Allen starten om 16.00 uur en duren tot 19.00 uur. Deelname is kosteloos. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven door een e-mail te sturen naar infolean@bvi.nl . Graag met vermelding van uw naam, functie en organisatie.

  Voor meer informatie, download hier de brochure van de lean inloop.

  Download brochure lean inloop

  Ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen, maar ben je wel benieuwd? Bekijk de video: