102017feb

www.verbeetenchallenge.nl

- www.verbeetenchallenge.nl -

Verbeeten Challenge 2017!

Op 9 april staat de 4e editie van de Verbeeten Challenge op het programma (www.verbeetenchallenge.nl). Dit sportevenement is een must ‘voor iedereen die een steentje wil bijdragen aan het overwinnen van kanker. Van jong tot oud, van gematigd sportief tot topfit: iedereen is welkom!’

Waarom de Verbeeten Challenge?

Als continu verbeterpartner van vele zorginstellingen in Nederland, waaronder natuurlijk Instituut Verbeeten, draagt Lean Instituut @ Verbeeten dit evenement een zeer warm hart toe. Want wat is er nu mooier dan samen middels deze sportieve prestatie een bijdrage te leveren aan een betere behandeling van deze kwetsbare mensen.

Daarom is er tijdens de jaarafsluiting van 2015 besloten om met het gehele team deel te nemen en zowel in sportieve zin alsmede in de zin van sponsoring een bijdrage te leveren. En dat hebben we geweten ook! Met vorig jaar een team van 90 enthousiastelingen hebben we er een geweldige dag van gemaakt en hebben we samen een heel mooi bedrag opgehaald voor het Verbeeten fonds! Dit succes smaakt naar meer, en daarom hebben we besloten om tijdens de Verbeeten Challenge 2017 weer mee te doen met een Lean Instituut @ Verbeeten team. Hiervoor nodigen wij jullie van harte uit om met ons deze uitdaging aan te gaan en er weer een geweldige dag van te maken.

Wat zijn de mogelijkheden?

Het mooie van de Verbeeten Challenge is dat iedereen op zijn manier een sportieve bijdrage kan leveren. Verschillende teams zullen van start gaan in de disciplines: fietsen, hardlopen, skeeleren, wandelen, mountainbiken en bootcamp, samen kunnen we de doelstelling van ‘het afleggen van 1000km op één dag’ volbrengen. Voor meer informatie over de routes en vertrektijden zie: http://verbeetenchallenge.nl/evenement/routes/.

Waarom inschrijven bij team ‘Lean Instituut @ Verbeeten’?

Wanneer jij je inschrijft voor het team van Lean Instituut @ Verbeeten zal het inschrijfgeld door ons verdubbeld worden. Op die manier proberen we er voor te zorgen dat we met zijn allen een mooi bedrag op kunnen halen voor de Verbeeten Challenge! Op de dag zelf ontvang je van ons een goodiebag met daarin een t-shirt van Lean Instituut @ Verbeeten. Daarnaast mag je natuurlijk voor een dag deel uitmaken van het leukste team van Nederland!

Meedoen?

Dus, ben je toe aan een sportieve uitdaging en/of wil je graag een bijdrage leveren aan het overwinnen van kanker en/of wil je een dagje aansluiten bij het leukste team van Nederland? Schrijf je dan in voor de Verbeeten Challenge 2017.

Hoe schrijf ik me in?

Ga naar www.verbeetenchallenge.nl, kies op de homepage voor ‘Doe Mee’ en kies vervolgens voor ‘Schrijf je in!’. Je krijgt een inschrijfformulier te zien, vul hier je naam, sport, e-mailadres en telefoonnummer in. Kies bij team voor ‘Lean Instituut @ Verbeeten’. Klik op ‘volgende stap’. Bij je bank naar keuze betaal je direct jouw inschrijfbedrag van €15,55 (€0,55 is voor de iDeal kosten) plus eventueel een extra donatie. Als je klaar bent met betalen, klik niet weg, maar wacht tot je weer terug bent op de Verbeeten Challenge site. Dan pas is je account volledig geactiveerd in het systeem. Ondertussen krijg je een e-mail met mogelijkheid om je wachtwoord te bepalen en in te loggen.

Stuur na inschrijving een e-mail met daarin je maat (XS – S – M – L – XL – XXL) voor het t-shirt wat je van ons krijgt naar infolean@bvi.nl.

Liever alleen doneren?

Wil je geen deel uit maken van het team, maar toch een donatie doen voor het Verbeeten fonds? Ook deze mogelijkheid is er! Ga naar www.verbeetenchallenge.nl, kies voor ‘doneer’ en vervolgens voor ‘sponsor een team’. Kies voor team ‘Lean Instituut @ Verbeeten’ en voer het gewenste bedrag in. Hier zijn we natuurlijk ook hartstikke blij mee!

Wij zien jullie inschrijvingen graag komen!