Lean Instituut @ Verbeeten begeleidt ruim dertig organisaties in de Nederlandse gezondheidszorg, het onderwijs en woningcorporaties. Uiteenlopend van een Huisartsenpraktijk tot een Academisch Ziekenhuis. Van GGZ tot Thuiszorg. Van MBO tot Universitair onderwijs. Door deze diversiteit in opdrachten en opdrachtgevers leren en vernieuwen we samen iedere dag! Trots zijn we op het feit dat opdrachten resulteren in jarenlange en duurzame samenwerking.

Lean Verbeeten Green Belt  

Hele goede training, verzorgd door Ruud en Dorien. Veel koppeling met de praktijk en ruimte voor eigen inbreng. Daarnaast is de coaching is zeer waardevol. De onderwerpen worden duidelijk uitgelegd en opbouw van de training is goed. Aanrader!

Green Belt - Davinci College

Willianne Brerse

Dorien & Ruud weten hoe ze een groep moeten motiveren! De lesstof is duidelijk en wordt voldoende besproken. Er is een goede balans tussen praktijk en de theorie. Deze training is echt een aanrader!

Green Belt - Davinci College

Marlous van Zanten

Een van mijn beste trainingen ooit (en ik ben 58). Alles is doordacht en goed verzorgd, zowel op de inhoud als op het groepsproces top! Bovendien waren het 5 bijzondere leuke dagen. Ik hoop tot gauw ziens.

Green Belt - Davinci College

Hans van der Meer

Mooie doeltreffende training met goede combinatie tussen praktijk en theorie. Actieve training waardoor hoge doeltreffendheid.

Green Belt - Cordaan

Martijn van Vliet

Hele leerzame opleiding, met inspirende trainers, die je wakker schudden en wakker houden!

Green Belt - Thebe

Liesbeth Silder

Zeer waardevolle training, veel geleerd. Een verrijking voor mezelf, Thebe, mijn collega’s en onze cliënten

Green Belt - Thebe

Conny Luiken

Mooie combi van theorie en praktijk. Inspirerend en toepasbaar. Veel interactie in de training en met veel plezier!

Green Belt - GB de Bevelanden

anoniem

Goed opgebouwde training. Ruimte voor vragen, uitstapjes & lolletjes. Op deze manier gaat de stof leven. Dank daarvoor!

Green Belt - Onderwijsgroep Tilburg

Marjolein van Bloois

De lean Green Belt heeft mij geïnspireerd om anders te kijken naar het verbeteren en ontwikkelen van processen. Mooi hoe de cliënt centraal staat. De training geeft handvatten om processen vorm te geven. Vol energie werd de training gegeven, wat inspirerend werkt. De training sloot aan op de visie van onze afdeling: “zichtbaar beter”.

Green Belt - GGZ NHN

Cynthia Bot

De lean Green Belt training is een waardevol traject om in je organisatie aandacht te blijven houden voor continu verbeteren vanuit de gedachte van de klant of patiënt. Met de enthousiaste begeleiding van trainers Manou en Joost waren het afwisselende en gezellige trainingsdagen.

Green Belt - GGZ NHN

Sandra Morsch

Lean leiderschap  

Wat ik met name geleerd heb is dat ik het niet alleen hoef te doen als manager. Met een duidelijke missie en visie krijg je medewerkers mee om doelen te verwezenlijken. Als het waarom maar duidelijk is. Onze organisatie is mede door deze training een enthousiaste lerende organisatie geworden die beter is gaan samenwerken. Grote dank aan Ruud!

Lean leiderschap - Thebe

anoniem

Leerzame cursus en fijne coaches die goede begeleiding geven om onze afdelingen langzaam maar zeker lean te leren denken en werken. Zij waken over de rode draad, de voortgang en het proces. Daar waar je zelf soms in de waan van de dag niet toe komt aan verbeteren op de werkvloer. Ook de vertaalslag naar de zorg maken zij goed.

Lean leiderschap - Alrijne ziekenhuis

anoniem

Lean Verbeeten combineert een zeer hoogwaardige opleiding met een aansprekende studiestof en oefenmateriaal met praktijkgerichte invalshoek zodat het geleerde direct kan worden toegepast en de organisatie er meteen baat bij heeft. De opleiding bracht mij veel energie en het geleerde is een waardevolle investering in de toekomst.

Lean leiderschap - WonenBreburg

Jan-Hein Boers

Het is lang geleden dat ik zo geïnspireerd was door een opleiding. Mede door Thed en Renée ontzettend veel geleerd. En de koppeling tussen theorie en praktijk was heel waardevol!

Lean leiderschap - WonenBreburg

Bart de Laat

Na elke trainingsdag ontstond er een feest van herkenning in de praktijk. Met dank aan een gouden duo aan docent en vakmanschap

Lean leiderschap - WonenBreburg

Loos Boer

Lean Verbeeten heeft mij meer bewust gemaakt om te werken vanuit klantwaarde i.p.v. organisatiebelang. Mijn rol van teamleider is verschoven naar facilitator en borgen van standaarden i.p.v. problemen oplossen, want dit doen de teams nu zelf.

Lean leiderschap - SJG Weert

Maaike Vullers

Onderwijsprogramma  

De kracht van Lean Verbeeten is het inlevingsvermogen in de organisatie, klangerichte expertise en de aanstekende energie die de trainers uitstralen. Ze nemen je mee in een reis van toegevoegde waarde, focus creëren en het respecteren van een ieders talent. Mijn inziens een waardevolle manier tot het komen van een duurzame verbetering als eindbestemming.

Onderwijsprogramma - Instituut Verbeeten

Noura Marmoek

We hebben lean als de lange termijn strategie gekozen voor het verbeteren van onze processen en het ontwikkelen van onze mensen. Mooi maar ook een grote uitdaging. Op onze reis boeken afdelingen goede resultaten op de doelstellingen in ons Kompas: Patiënt tevredenheid, veiligheid, medewerker betrokkenheid en doelmatigheid. Het zet medewerkers en leiders in een andere stand.

Onderwijsprogramma - LUMC

Ben Nijman

Na de aansluiting van mijn huisartsenpraktijk bij een HOED, kwam er disbalans. Middels lean analyseerden we de problemen en bedachten we oplossingen die aansloten bij onze visie. Lean bracht binnen 6 maanden weer balans en daarmee het plezier in ons werk. We plukken er nog steeds de vruchten van.

Onderwijsprogramma - Huisartsenpraktijk Schormans

Frans Schormans

Lean brengt ons structuur en rust. Werkafspraken zijn vastgelegd in standaarden. Onze belangrijkste standaard: wij bieden de patiënt een afspraak binnen vier werkdagen! De resultaten zijn veelzeggend: verkorting van de wachttijd en een verbeterde inzet van apparatuur en personeel. Patiënten en medewerkers blij!

Onderwijsprogramma - Instituut Verbeeten

Bas Verhoeven

Ik heb meer vertrouwen gekregen in onze zorgprocessen om tot een goede behandeling te komen. Met behulp van Lean hebben we de kans op fouten verkleind. Hetgeen resulteert in verhoging van kwaliteit en veiligheid. Zaken die niet goed lopen, maken we zichtbaar, waardoor we multidisciplinair kunnen werken aan verbetering.

Onderwijsprogramma - Instituut Verbeeten

Tom Rozema

Yellow Belt  

Leuke training waarbij je weer verder kan bouwen binnen je eigen organisatie en tools aanreikt die motiveren tot inzicht en verandering.

Yellow Belt - Rivierduinen

Marvin van Westbroek

Hele leerzame cursus die je een uitstekende basiskennis biedt van de lean methodiek. Geeft motivatie om hier op mijn eigen afdeling mee aan de slag te gaan!

Yellow Belt - Rivierduinen

anoniem

Aanrader! Theorie op leuke informatieve wijze gebracht. Heldere uitleg. Topdagen!

Yellow Belt - Rivierduinen

anoniem