Lean onderwijsprogramma
Een onderwijsprogramma is een combinatie van diverse diensten van Lean Instituut @ Verbeeten. Organisaties die met behulp van lean een duurzame verandering in de gehele organisatie willen bewerkstelligen kunnen bij Lean Verbeeten terecht voor een onderwijsprogramma op maat.

Beschrijving
In het Lean Onderwijsprogramma staan elementen centraal als het verzorgen van opleidingen en trainingen voor ‘interne’ Lean coaches, leiderschapstrainingen, lezingen en trainingen voor zorgverleners. Eén of meerdere Lean trainers van Lean Verbeeten zijn bij de uitvoering van het Lean Onderwijsprogramma betrokken en verzorgen actief in de organisatie van de klant on-the-job en off-the-job training. Vertaling van organisatie visie naar concrete doelen is hier een belangrijk onderdeel van. Uitgangspunten bij het vormgeven van een Lean Onderwijsprogramma zijn: de drie P’s (Purpose, People en Process) en de Shingo Levels of Transformation. (zie onderstaande figuren)

Afbeeldingen menupagina's-02

Afbeeldingen menupagina's-01

De drie P’s: Vanaf het begin aandacht voor zowel het verbeteren van de doelstellingen, de processen als de mensen.De Shingo Levels of Transformation: Ontwikkeling naar een cultuur van continu.

Doel van het Lean Onderwijsprogramma
Het doel van het Lean Onderwijsprogramma is om met behulp van lean een duurzame verandering in de gehele organisatie te bewerkstelligen.

Mogelijkheden
Het Lean Onderwijsprogramma wordt in samenspraak met de klant op maat samengesteld. De mogelijkheden hiervoor zijn erg breed. Voor meer informatie over het Lean Onderwijsprogramma kunt u contact opnemen met Dhr. Steven Leenheer.